donderdag, mei 19, 2011

Bulleloop 2011

Zo liggen de wedstrijdjes bij mij wat stil, zo heb je er drie achter elkaar. Vorige week woensdag was het de beurt aan de Twirreloop in Wytgaard. Gisteravond (wederom woensdag)  naar Lekkum voor de Bulleloop. Altijd gezellig en druk bezocht, ook door onze loopgroepers.

Met Roelof (hij wordt bijna een schaduw...) afgesproken om maximaal 13 kilometer per uur te lopen. Goed doorlopen dus, maar niet maximaal om ons te "sparen" voor aanstaande zondag voor Loop Leeuwarden. Dan lopen we weer een halve marathon en hopelijk wordt het dan niet zo warm als tijdens de Condensloop.13 kilometer per uur en niet harder. Volgens mister Run2Day Rene zou dat een utopie zijn en zouden we na het startschot toch harder gaan lopen.
Ach, kent hij ons nog niet....of zouden we ons zelf nog niet kennen?

Maar na het startschot, om 19.30 uur, liepen we keurig onze geplande snelheid. Voelde goed en alle tijd om wat met elkaar te praten. Rene liep zo'n 100 meter voor ons en toch nog eens overleggen of we er naar toe zouden lopen. Afspraak is afspraak en we bleven keurig op 13K. Halverwege ging het tempo toch iets omhoog en liepen we toch langzaam naar Rene toe. Het ging lekker en het zou voor zondag toch geen kwaad kunnen om iets harder te lopen? Tempo nog iets omhoog en al met al kwamen we gezamelijk op 39.50 min over de finish. Het eerste wat we hoorden....;"Yes, het enige wat ik wou, is jullie voor blijven", aldus Rene.

Lekker gelopen maar toch weer met een gemiddelde van 13,6 kilometer per uur. Te hard, maar we hebben nu 3 dagen "rust" voor de volgende en derde wedstrijd binnen 2 weken.

http://HumPhoto.zenfolio.com/p416910022/e296c55dc

1 opmerking:

  1. weer een leuke tekst Donald....zondag maar eens zien wat erin zit.

    BeantwoordenVerwijderen